Κάθε Σάββατο η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.

Κυριακή 6/12
Μοσχαράκι μπουργκινιόν που θα πει μαγειρεμένο με κόκκινο κρασί Βουργουνδίας, μαζί με κοκκάρια, μανιτάρια κι αρώματα με συνταγή της Ντίνας Νικολάου. Θέλει το χρόνο του, αλλά τον αξίζει! Όπως και μια γενναία τηγανιά με πατάτες. Και για γλυκό; Τούρτα κανταΐφι με κρέμα αρωματισμένη με λάιμ, δική μου η ιδέα, δική μου κι η συνταγή.

Δευτέρα 7/12
Η Δευτέρα ξεκινάει με σούπα μινεστρόνε με όλα τα λαχανικά με συνταγή από τη Γεωργία Κοφινά.

Τρίτη 8/12
Κλασσικά κι αγαπημένα τα γιουβαρλάκια, συνδυάζουν τη ζεστασιά της σούπας και τη χαρά του κεφτέ στο ίδιο πιάτο. Σας δίνω τη συνταγή μου. Αποβραδίς βάλτε στο μούσκιο ρεβίθια γιατί φτιάχνουμε χούμους και ρεβιθοκεφτέδες αύριο.

Τετάρτη 9/12
Αφράτοι ρεβιθοκεφτέδες σήμερα με συνταγή Μαμαλάκη. Από δίπλα σερβίρουμε μαρουλοσαλάτα και χούμους με πιπεριές και καρύδια του Ανδρέα Λαγού. Τις αραβικές πίτες μην ξεχάσετε…

Πέμπτη 10/12
Κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες
σήμερα, έτσι όπως το έφτιαχνε η θεία του Χριστόφορου Πέσκια.

Παρασκευή 11/12
Επειδή περίσσεψε λίγο κοτόπουλο από χθες, σήμερα φτιάχνουμε μακαρονάδα με συνταγή της Ελένης Ψυχούλη. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε μπακαλιάρο για να τον βάλετε στο νερό να ξαρμυρίσει μέχρι αύριο.

Σάββατο 12/12
Μπακαλιάρος γλύκισμα σήμερα, μαγειρεμένος με σπανάκι, σέσκουλα και σταφίδες. Η συνταγή της Ελένης Ψυχούλη, μέσω… Καλαμάτας όπου την πρωτοδοκίμασε.