Δεν υπάρχει celebrity, blogger ή μοντέλο του Instagram που να μην έχει φωτογραφηθεί μία φορά -τουλάχιστον- σε κάποιο ακριβό μπαρ του Μανχάταν ή στην πισίνα κάποιου πολυτελούς ξενοδοχείου με ένα ποτήρι ροζέ κρασί στο χέρι. Φέτος το ροζ είναι τάση και αυτό το βλέπουμε όχι μόνο στα ρούχα και τα αξεσουάρ, αλλά και στα ποτά μας.

Ένα ακόμη ποτό που υπέστη ροζ makeover, είναι και το τζιν, χάρη στην εταιρεία Wölffer Estate, η οποία αποφάσισε να συνδυάσει το εν λόγω ποτό με το ροζέ κρασί. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό όχι μόνο λόγω εμφάνισης και γεύσης, αλλά και της αίσθησης που αφήνει στον ουρανίσκο. Περιλαμβάνει εξάλλου μεταξύ άλλων και μούρα από τον αμπελώνα, μάραθο, μέντα και κύμινο, κάνοντάς το ιδανικό για τώρα το καλοκαίρι.

bottle-of-pink-gin

Το Pink Gin κατασκευάζεται στο Long Island στον αμπελώνα Wölffer Estate. Παρόλο που η απόχρωσή του θεωρείται αρκετά συνηθισμένη, δεδομένης της ανάκαμψης του ροζ χρώματος στις προτιμήσεις των σχεδιαστών μόδας και bloggers, η εταιρεία υπερηφανεύεται πως επιχείρησε μια διαφορετική προσέγγιση του ποτού. “Έχοντας το ροζέ κρασί ως βάση το συγκεκριμένο τζιν έχει ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι όσων έχουν βάση τα δημητριακά”, ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο τύπου. “Το άρωμα είναι πολύ πιο παιχνιδιάρικο και φρουτώδες”, υποστήριξε.

Δείτε επίσης
Αυτά είναι τα αλκοολούχα ποτά που αδυνατίζουν