Η σειρά κρασιών Μικρός Βοριάς του οινοποιείου Άγγελου Ρούβαλη κλείνει φέτος 15 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και με τα φρέσκα νεανικά τους αρώματα, γίνονται η ιδανική συντροφιά για τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα τραπέζια.

MB_CHARDONNAY-2015

Με γεύση εκλεπτυσμένη κι όμως τόσο στιβαρή, αρώματα φρούτων και φρέσκια διάθεση, ο πολυβραβευμένος Μικρός Βοριάς Chardonay- Sauvignon Blanc μαγεύει ευχάριστα τις αισθήσεις. Η αξεπέραστη επαφή των ποικιλιών Chardonay και Sauvignon σε ένα μπουκάλι μονοπωλεί το ενδιαφέρον της παρέας, αναδεικνύοντας εξαιρετικά τη γεύση λευκών κρεάτων και ψαριών. Ο Λευκός Μικρός Βοριάς συνδυάζεται μοναδικά με σαλάτες, ψητά λαχανικά και τυριά, ενώ απογειώνει την γεύση των ζυμαρικών συνοδευμένων από λευκές σάλτσες.

M

Ο Μικρός Βοριάς Merlot – Cabernet Sauvignon, με το βαθύχρωμο πορφυρό χρώμα και τις βιολετί ανταύγειες, σερβίρεται ιδανικά μεταξύ 14οC-16οC και η εντυπωσιακή του εμφάνιση σε συνδυασμό με την ποικιλία των γλυκών γεύσεων και κυρίαρχων αρωμάτων που το συνθέτουν, μετατρέπουν κάθε γεύμα σε ανώτερη γαστρονομική απόλαυση. Συνοδεύει εξαιρετικά ψητά κρέατα, ενώ ταιριάζει πολύ και με ζυμαρικά με πικάντικές κόκκινες σάλτσες. Η πλούσια και άκρως αρωματική του επίγευση, συναντά περίτεχνα ακόμη και τα ανάλαφρα τυριά.

MIKROS-VORIAS_ROZE_2015

Τα φρέσκα αρώματα του Μικρού Βοριά Rose πάλι, σε συνδυασμό με το ακαταμάχητο, γλυκό, χρώμα του, το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα κρασιά της κατηγορίας του. Η ευγένεια και μεγαλοπρέπεια της γεύσης του εντυπωσιάζουν, με την ένωση όξινων και γλυκών φρούτων με τα αρώματα της βιολέτας και του μενεξέ να δημιουργούν μία γεύση ονειρική, που συνδυάζεται άψογα με κλασικά ελληνικά λαδερά πιάτα, κοτόπουλο αλλά και ψάρι. Προσφέρεται ιδανικά και ως απεριτίφ.