Ένα γαλλικής κουλτούρας απόσταγμα το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από μια συνταγή των Κυθήρων που κρατάει από τα ενετικά χρόνια.

Η Μαρία Κοψαχείλη και ο Γιάννης Κουλελής αναβίωσαν με σύγχρονη ματιά την οικογενειακή συνταγή χαρίζοντας της φινέτσα και σύγχρονο στιλ. Όλη η διαδικασία παραγωγής είναι φυσική και ακολουθεί τον κύκλο της ζωής των εσπεριδοειδών που αρωματίζουν το εκλεκτό απόσταγμα από την ποικιλία Ροδίτη. Χειροποίητη δουλειά. Λεπτά αρώματα φρέσκων εσπεριδοειδών και γλυκών μπαχαρικών κυριαρχούν στην παλέτα της μύτης και στο στόμα. Στη γεύση σε κερδίζει η ισορροπία της οξύτητας και της γλυκύτητας. Πίνεται ευχάριστα τόσο ως απεριτίφ όσο και ως επιδόρπιο μετά το δείπνο, καθώς είναι εξαιρετικά χωνευτικό.

Το «Φι» ταιριάζει με σόδα, ρούμι και όλα τα λευκά αλκοολούχα ποτά και δίνει ιδέες για να αυτοσχεδιάσεις το κοκτέιλ της αρεσκείας σου. Η αναπάντεχη, ντελικάτη γεύση του κάνει υπέροχο «γάμο» με τάρτα φράουλα, πάβλοβα και γλυκά με φρέσκες κρέμες.

Σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.