Η γνωστή βότκα Grey Goose παρουσίασε στις 12 Ιουλίου, στο Island της Βάρκιζας, το concept Grey Goose Boulangerie Bleue. Οικοδεσπότης του δεν ήταν άλλος φυσικά από τον ίδιο τον εμπνευστή της Grey Goose και Maitre de Chai, Francois Thibault, ο οποίος οραματίστηκε τη δημιουργία μιας βότκας εξαιρετικής ποιότητας με μαλακό, χειμωνιάτικο σιτάρι από το Πικαρντί της Γαλλίας.

GreyGoose_BoulangerieBleue-photo#5

Οι προσκεκλημένοι του event είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεπτυσμένες γεύσεις από τη γαλλική κουζίνα, φρέσκα αρτοσκευάσματα και εδέσματα από τον Paul και δροσερά cocktails υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής μουσικής. Παράλληλα, όσοι επιθυμούσαν, συμμετείχαν σε ειδικές γευσιγνωσίες υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Francois Thibault.

GreyGoose_BoulangerieBleue-photo#9-FrancoisThibault&ClaudioBedini

Παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο καλοκαιρινό cocktail Grey Goose Le Grand Fizz, που συνδυάζει την ομώνυμη βότκα με το φίνο λικέρ St-Germain elderflower και με φρέσκο lime στυμμένο πάνω σε πάγο.

GreyGoose_BoulangerieBleue-photo#10

Δείτε τη συνταγή του νέου κοκτέιλ της Grey Goose παρακάτω.

Grey Goose “Le Grand Fizz”

Υλικά
35ml Grey Goose βότκα
15ml λικέρ St-Germain elderflower
Χυμός από μισό φρεσκοστυμμένο lime
Παγωμένη σόδα

Διαδικασία
Ρίχνετε πάγο σε ένα μεγάλο ποτήρι κρασιού cabernet. Προσθέτετε Grey Goose βότκα και χυμό από μισό φρεσκοστυμμένο lime.

Γεμίζετε με λικέρ St-Germain elderflower και παγωμένη σόδα και γαρνίρετε με 2 φέτες lime και έναν αναδευτήρα Grey Goose.