Γαλάζια, τιρκουάζ φώτα, μαρμάρινη μπάρα αλλά και τραπέζια, χρυσαφένιες λεπτομέρειες, ταπετσαρία με αποτυπώματα φύλλων κοκκοφοίνικα και ένα ενυδρείο με μεγάλα και μικρά ψάρια και μια συλλογή από κρύσταλλα Murano. Αυτό είναι το κιτς σκηνικό του Rehab, που σε μεταφέρει πίσω στο χρόνο σε μια δεκαετία που όλοι μας λατρεύουμε, εκείνη του ’80. Πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ παίζει το ρούμι, και «βασιλιάς» της μπάρας, ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος. Η θέση του μέσα στη στοά το κάνει ακόμα πιο ατμοσφαιρικό αν και λίγο δυσδιάκριτο. Όμως ο μεγάλος αδερφός του Drunk Sinatra το προδίδει με μεγάλη περηφάνια.

W02A9849

Tip
Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις ένα από τα 8 signature rum cocktails π.χ. το cocktail Metamorphosis που αποτελείται από ένα blend από τέσσερα ρούμια της Τζαμάικα, της Γουιάνα και της Γουατεμάλα!

W02A9847

Αλέξανδρος Γκικόπουλος
Χαρακτηριστικό του το hag stak στο Instagram #να_περνάς_καλά_θέλω και είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς και χαμογελαστούς bartender της πόλης! Η πληθωρική του προσωπικότητα περνάει στα ποτά που φτιάχνει, τα οποία έχουν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό χαρακτήρα. Αγαπά το ρούμι, κυκλοφορεί πάντα με το ποδήλατό του και όποια στιγμή και να τον ρωτήσεις τι κάνεις θα σου απαντήσει «Φανταστικά», με ένα πλατύ και πραγματικό χαμόγελο.

W02A9893

Cascadeur
Υλικά:
25ml Bulleit rye
15ml Teeling single malt
5ml Luxardo maraschino
10ml Carlo Alberto bitter rouge
25ml Campari
5ml Lustau amontillado sherry
5ml Averna
1ml Patron xo cafe
10ml Riserva Carlo Alberto
5ml Carpano antica formula

Εκτέλεση
Σερβίρουμε όλα τα υλικά σε χαμηλό ποτήρι με κανονικό πάγο, γαρνίροντας με φλούδες από πορτοκάλι, κεράσια και τριμμένη σοκολάτα. Δεν χρησιμοποιούμε σέικερ!

info
Θησέως 16, Κέντρο, τηλ. 210 3211434.