Μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη όμορφες εικόνες και καλό κρασί, απολαύσαμε όσοι βρεθήκαμε πριν λίγες μέρες στο Monk Grapes & Spirits, με αφορμή την παρουσίαση των κρασιών του Winery Monsieur Nicolas, του Οινοποιού Γιώργου Καραμήτρου, που κυκλοφορούν στα πιο όμορφα μπουκάλια που είδαμε τελευταία.

LE-PETIT-CIRQUE_ATHENS_PRESENTATION_8

To κόκκινο, το λευκό και το ροζέ κρασί της σειράς Le Petit Cirque κυκλοφορούν σε ατομικές συσκευασίες των 187ml και πριν σε ενθουσιάσουν με την γεύση τους, κλέβουν τις εντυπώσεις με την όμορφη εμφάνιση τους, μιας και τα μπουκάλια είναι διακοσμημένα με πολύχρωμες παραστάσεις από ακροβάτες τσίρκου -εξού και το όνομα. Η βραδιά στο Monk λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ύμνος στο όνομα και τις παραστάσεις που συνοδεύουν τα συγκεκριμένα κρασιά και έτσι, το τσίρκο ζωντάνεψε στο κέντρο της πόλης με ακροβάτες, φλόγες και ξυλοπόδαρους από τους καλλιτέχνες της Circus Dayz.

LE-PETIT-CIRQUE_ATHENS_PRESENTATION_5

Λίγα λόγια για τα κρασιά:
* Le Petit Cirque Rouge: Το μαγικό κόκκινο, με τη μοναδική γεύση και άρωμα της ποικιλίας Μαύρο Μεσενικόλα και το άγγιγμα της ποικιλίας Syrah. Με ρουμπινί χρώμα, λουλουδένια μύτη, τρυφερό βορειοευρωπαϊκό στόμα και γεμάτη επίγευση από αρώματα λουλουδιών και φρέσκων φρούτων του δάσους είναι αυτό που θα δώσει έντονο χρώμα και άρωμα στις μεγάλες μας καλοκαιρινές βραδιές.
* Le Petit Cirque Rosé: Πάρτι χωρίς το μοναδικό ροζέ από 100% Μαύρο Μεσενικόλα δεν θα έχει ποτέ την αυθεντική γεύση που μας ταξιδεύει σε ιστορίες από τα παλιά, μεθυστικές μυρωδιές από πέταλα τριαντάφυλλου και αισθήσεις φρέσκων φρούτων. Οι καλοκαιρινές νύχτες θέλουν γλύκα και χρώμα δροσερό και ζεστό όπως το ροζ και το πορτοκαλί του ροζέ Le Petit Cirque.
* Le Petit Cirque Blanc: Το καλοκαίρι θέλει δροσερές γεύσεις και ελαφρά αρώματα. Το σηκώνει η στιγμή! Είναι το εκλεπτυσμένο λευκό από τις ποικιλίες Chardonnay κι Ασύρτικο. Με λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα, διακριτικά αρώματα μπανάνας, αχλαδιού κι άλλων κίτρινων φρούτων, με γεύση αιθέρια κι ελαφριά.

anoigma-1

info
www.winerymonsieurnicolas.gr