3 κρασιά από Πάρο και Σαντορίνη είναι η πρότασή μας αυτή τη φορά…

Κτήμα Αργυρού Σαντορίνη
Παράγεται από αμπελώνες που η ηλικία τους είναι κατά μέσο όρο 150 ετών. Το 20% ωριμάζει για 6 μήνες σε δρύινα βαρέλια, διαδικασία που του χαρίζει περισσότερο πλούτο. Στη μύτη χαρακτηρίζεται από αρώματα λεμονανθών, κίτρου, γκρέιπφρουτ, νεραντζιού και τσακμακόπετρας. Στόμα μεσαίου όγκου, με υψηλή οξύτητα και ευδιάκριτο φρούτο, που το συνοδεύει μέχρι το τελείωμά του.
€13,30

KTHMA ARGYROY

Χατζηδάκης Σαντορίνη Assyrtiko Mylos Vieilles Vignes
Τα κρασιά του Χαρίδημου Χατζηδάκη διακρίνονται για την πολυπλοκότητα και την τυπικότητά τους. Το συγκεκριμένο προέρχεται από τον ομώνυμο αμπελώνα από κλήματα μεγάλης ηλικίας. Στη μύτη χαρακτηρίζεται από αρώματα αχλαδιού, εσπεριδοειδών, ώριμων λευκόσαρκων φρούτων και ορυκτών. Στο στόμα είναι πληθωρικό, σχεδόν λιπαρό, με υψηλή οξύτητα που το ισορροπεί.
€22,10

ASSYRTIKO DE MYLOS

Πάρος Μωραΐτη Βαρέλι
Η ιστορία της  οικογένειας Μωραΐτη ξεκινά έναν αιώνα πριν, όταν ο Μανώλης Μωραΐτης ξεκίνησε να καλλιεργεί τα σταφύλια του στη Πάρο. Σήμερα, η τρίτη γενιά συνεχίζει την παράδοση της παραγωγής παριανών κρασιών. Ένα από αυτά είναι και το Πάρος Μωραΐτη Βαρέλι από την ποικιλία Μονεμβασιά, που ζυμώνεται και παλαιώνει για μήνες σε δρύινα βαρέλια. Στη μύτη χαρακτηρίζεται από άνθη εσπεριδοειδών, βανίλιας και ξηρών καρπών. Στο στόμα είναι πλούσιο, με υψηλή οξύτητα και έντονο φρούτο.
€9,90

PAROS WHITE oak-2014