Επιλέξτε το κατάλληλο κρασί από την πλούσια γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και απογειώστε το πασχαλινό σας τραπέζι μετά τη μακρόχρονη περίοδο νηστείας προσθέτοντας την τελική νότα γευστικής ολοκλήρωσης.

unnamed-(1)unnamed-(3)unnamed-(4)

Αναρωτιέστε ποιο από όλα να επιλέξετε; Τα λευκά κρασιά, όπως το Ασπρολίθι του Άγγελου Ρούβαλη και ο Λευκός Κύκνος με τα έντονα αρώματά τους είναι κατάλληλα για να αναδείξουν τα ορεκτικά πιάτα, τους μεζέδες και τις λοιπές πασχαλινές λιχουδιές.

unnamed-(5)unnamed-(2) unnamed

Προχωρώντας στο κυρίως πιάτο και στις ποικιλίες κρεάτων το κόκκινο κρασί, όπως το IANOS Cabernet Sauvignon 2004 και ο Ερυθρός- ξηρός οίνος ΑΛΛΟΤΙΝΟ, είναι εκείνο που θα κυριαρχήσει και υπόσχεται πως θα ικανοποιήσει όλους τους καλοφαγάδες.

Για να ολοκληρώσετε το πασχαλινό τραπέζι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τα γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, Samos Anthemis & Samos Nectar αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή, αφού συνδυάζονται εκπληκτικά με γλυκά ταψιού, τάρτες, γλυκά με ξηρούς καρπούς, μπακλαβά και καρυδόπιτα, αλλά και με επιδόρπια σοκολάτας και καραμέλας ή με καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς.

info
www.greek-wine-cellars.com

Δείτε επίσης
Ποια κρασιά ταιριάζουν στο πασχαλινό τραπέζι;