Έχετε δημοσιεύσει ποτέ κριτική στο Trip Advisor; Ο Stephen Kelly από το Λίβερπουλ το έχει κάνει, όχι μία και δύο αλλά 1.917 φορές και ο γνωστός Οδηγός τον επιβράβευσε.

Είναι αρκετοί αυτοί αυτοί που επιδίδονται στο «σπορ» της διαδικτυακής κριτικής εντατικά, άλλοι τόσοι αυτοί που δεν ασχολούνται, κάποιοι απλά δημοσιεύουν την κριτική τους μόνο στις περιπτώσεις που το θεωρούν απαραίτητο, άλλοι το κάνουν για πλάκα ενώ υπάρχουν και οι πιο «αφοσιωμένοι». Ο εν λόγω κύριος ανήκει προφανέστατα στην τελευταία κατηγορία με κριτικές που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία και εστιατόρια σε 31 τουριστικές ατραξιόν ανά την Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του 2016 έγραψε 988 κριτικές- δηλαδή περίπου τρεις διαφορετικές ανά ημέρα- και ο Trip Advisor τον επιβράβευσε γι’ αυτό αποδίδοντάς του τον τίτλο του «Βρετανού συνεργάτη στις κριτικές της χρονιάς» και του «ειδικού στα εστιατόρια για το 2016».

Ο Kelly λέει ότι μπορεί να επισκεφτεί και να δοκιμάσει από 10-15 μπαρ και παμπ ημερησίως, όμως οι 1.517 από τις σχεδόν 2.000 κριτικές που έχει δημοσιεύσει αφορούν εστιατόρια. Βέβαια, αν κρίνουμε με τη σειρά μας τις απόψεις του, παρατηρούμε ότι εντυπωσιάζεται πολύ εύκολα αφού μόνο τρεις από όλες αυτές τις κριτικές πέφτουν κάτω από τη συνήθη βαθμολογία των τεσσάρων ή πέντε αστεριών που δίνει.

Δείτε το προφίλ του στον Trip Advisor εδώ

Δείτε επίσης
Το Funky Gourmet και φέτος στα κoρυφαία του TripAdvisor