Η γνωστή αλυσίδα φούρνων ΒΕΝΕΤΗ στηρίζει για μία ακόμη φορά άνεργους, πολύτεκνους και άπορους, προσφέροντας από τις 15 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου δωρεάν ψωμί κάθε μέρα.

Συγκεκριμένα, μετά την προσφορά δωρεάν ψωμιού τον Ιούλιο του 2015, όταν οι τράπεζες είχαν παύσει τη λειτουργία τους λόγω capital controls, προχωρούν σε μια πράξη «Από Καρδιάς ΒΕΝΕΤΗ», με την εταιρεία να προσφέρει δωρεάν ψωμί σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και την περίοδο των Χριστουγέννων, για να μην στερηθεί κανένας συνάνθρωπος μας αυτό το είδος πρώτης ανάγκης.

POSTER-APO-KARDIAS

Σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, λοιπόν, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι (με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν το καθημερινό ψωμί τους μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, που ολοκληρώνεται η εορταστική περίοδος. Το ψωμί -που θα είναι το Χωριάτικο Χειροποίητο- θα προσφέρεται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων. Σημειώνεται, ότι τα καταστήματα προσφέρουν καθημερινά και δωρεάν μετά τις 22:00, όσα προϊόντα ημέρας έχουν περισσέψει σε όσους έχουν ανάγκη.