Αν τύχει να ταξιδέψετε με Air France τους επόμενους μήνες θα απολαύσετε τα νέα πιάτα που υπογράφουν οι βραβευμένοι με αστέρια Michelin chef Régis Marcon και Guy Martin!

Ο τριάστερος Régis Marcon, λοιπόν, υπογράφει δύο νέα ορεκτικά (τερίνα κοτόπουλου και τερίνα πάπιας και άγριων μανιταριών) και επτά κυρίως πιάτα (από χτένια με ψητό αστακό και λαχανικά ζουλιέν μέχρι μπουγιαμπέσα με γατόψαρο και γαρίδες) για τους επόμενους τρεις μήνες στην κατηγορία θέσης La Première.

RegisMarcon_COM-P076413

Όσο για τα πιάτα του Guy Martin, βραβευμένου chef με δύο αστέρια Michelin, θα τα απολαύσετε στην Business Class με αναχώρηση από το Παρίσι και κατά τη διάρκεια των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων και ορισμένων μεσαίων αποστάσεων. Πιάτα του σεφ, όπως ο μπακαλιάρος με ρύζι μπασμάτι, πουρέ κολοκυθιού με κάσιους, σάλτσα καρύδας αρωματισμένη με πιπέρι Espelette ή τα ζυμαρικά orecchiette με καλαμάρι, ρόκα και ντομάτα αρωματισμένη με κόλιανδρο θα κάνουν την πτήση σας πολύ πιο ευχάριστη…