Στην καταπράσινη πλαγιά του όμορφου αθηναϊκού κήπου, ξεδιπλώνεται ο νέος, εξωτικός χαρακτήρας του Fuga με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση στο τιμόνι της κουζίνας και τον Xavier Μισαηλίδη στην επιμέλεια της λίστας των κοκτέιλ.

katrivesis

Η νέα γευστική ρότα του Fuga συμπυκνώνει αρώματα και γεύσεις από τη γαστρονομική διαδρομή του σεφ ακολουθώντας παράλληλα και το σκεπτικό της αειφόρου μαγειρικής και διατροφής. Οι προτάσεις είναι ένα δημιουργικό «comfort» σύμπλεγμα με επιρροές από το Περού, το Μεξικό και τον Αμαζόνιο μέχρι την Ασία και την Μεσόγειο αποτυπωμένες σε ένα μοντέρνο sharing-style μενού. Tiraditos, ceviche, αλλά και κινέζικα bao buns και anticuchos συνδυάζονται με τις ετικέτες μιας ενημερωμένης οινικής λίστας, ενώ τα cocktail του Holy Garden «δένουν» με το tapas menu που προσφέρεται αποκλειστικά στο μπαρ.

info
Κόκκαλη 1, Αθήνα (είσοδος απέναντι από την Αμερικάνικη Πρεσβεία), τηλ. 210 7242979, www.fugarestaurant.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr