Το εστιατόριο On the Verandah, του Poseidonion Grand Hotel, άνοιξε πριν λίγες μέρες τις πόρτες του για την καλοκαιρινή σεζόν, με ένα νέο μενού γεμάτο ελληνικές γεύσεις και αρώματα.

drz-4192-copy

Το διπλά βραβευμένο φέτος εστιατόριο -που απέσπασε το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και το Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Σεφ για τον Σταμάτη Μαρμαρινό, στους Χρυσούς Σκούφους- ετοιμάζει πιάτα που στόχο έχουν να μυήσουν τον επισκέπτη στο πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας.

Poseidonion

Ο Σταμάτης Μαρμαρινός ακολουθώντας τη φιλοσοφία της αγνής και αυθεντικής πρώτης ύλης, την οποία προμηθεύεται από την οργανική φάρμα του Ποσειδωνίου, τους παραγωγούς του νησιού και των γύρω περιοχών αλλά και από όλη την Ελλάδα, ετοιμάζει πιάτα οικεία και αγαπημένα, με ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο όμως, που δίνει νέα διάσταση στις κλασικές συνταγές. Για να πάρετε μια γεύση, στο μενού του On the Verandah βρίσκετε, για παράδειγμα, Αθηναϊκή σαλάτα, κολοκύθια αβγολέμονο και ψάρι α λα Σπετσιώτα, αποδομημένα και στημένα ξανά στο πιάτο με αριστοτεχνία. Στα συν και η μαγευτική θέα του Αργοσαρωνικού, που συμπληρώνει ιδανικά το γεύμα σας!

drz-spetses_E9A1911

Γεύματα στην οργανική φάρμα
Με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού πλούτου σε ότι έχει να κάνει με τα συστατικά και τη βίωση μοναδικών εμπειριών, το Poseidonion Grand Hotel δίνει φέτος στο κοινό τη δυνατότητα να επισκεφθούν την οργανική φάρμα του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο βουνό των Σπετσών, πάνω από την Αγία Άννα, και να βιώσουν από κοντά το μάζεμα των πρώτων υλών, το μαγείρεμα, και φυσικά το γεύμα μέσα στη φύση.

info
Poseidonion Grand Hotel, Ντάπια, Σπέτσες, τηλ. 22980 74553.