Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid δεν έχει ταλέντο μόνο στα catwalks και τις πόζες, αλλά και στην κουζίνα. Μάλιστα, το burger της ήταν τόσο καλό, που της χάρισε τη νίκη στο Master Chef Celebrity Showdown του καναλιού Fox, ενθουσιάζοντας ακόμη και τον απαιτητικό κριτή Gordon Ramsay.

gigi-hadid-devon-windsor-masterchef-celebrity-showdown

Η Gigi Hadid, λοιπόν, άφησε πριν λίγες εβδομάδες στην άκρη τα ψηλοτάκουνα και τα designer brands και φόρεσε τη λευκή ποδιά του Master Chef, συμμετέχοντας ως guest star στο special Master Chef Celebrity Showdown, στο οποίο πήραν μέρος διασημότητες, όπως το γνωστό μοντέλο Devon Windsor και οι ηθοποιοί Terry Crews, Boris Kodjoe, Kaitlin Doubleday και Ta’Rhonda Jones, με κριτές τους διάσημους σεφ Gordon Ramsay και Christina Tosi.

burger

Το 20χρονο supermodel πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια της Devon Windsor φτιάχνοντας ένα πολύ special burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, που έψησε medium-rare και το οποίο ο Gordon Ramsay χαρακτήρισε… “f*cking delicious”!

gigi-hadid-masterchef-devon-windsor-lax-airport-26

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη έτρωγε 1 διαφορετικό burger κάθε εβδομάδα μέχρι να βρει το αγαπημένο της. Αλήθεια, ποιος είπε ότι τα λεπτεπίλεπτα μοντέλα τρέφονται μόνο με σαλάτες; (και τώρα κλαίμε όλες μαζί κορίτσια…). Στο τέλος, μάλιστα, η Gigi είπε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή ότι βρήκε την κουζίνα του Master Chef πιο τρομακτική και από τις πασαρέλες!

GIGI_HADID

Όσο για το έπαθλο, μιλάμε για $25.000 τα οποία θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.