Το γεμάτο με πεντανόστιμες συνταγές που αναδύουν άρωμα Ελλάδας βιβλίο της Ντίνας Νικολάου, αναδείχθηκε ως το καλύτερο βιβλίο μεσογειακής κουζίνας για τη χώρα μας στα Βραβεία Gourmand World Cookbook 2017.

Το βιβλίο, που πρόσφατα μάλιστα κέρδισαν 4 τυχεροί αναγνώστες του olivemagazine.gr, περιέχει συνταγές με μεζέδες, σαλάτες, πίτες, ψάρια, ζυμαρικά, λαχανικά, όσπρια, γλυκά, θησαυρούς από το κελάρι, και πραγματικά δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις για να μαγειρέψεις. Πρόκειται για μια προσεγμένη έκδοση , με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, γεμάτη γεύσεις και μαγειρικές ιδέες όχι μόνο για τη Σαρακοστή αλλά και για όλον το χρόνο. Ιδιαίτερα όσοι προτιμάτε τη χορτοφαγική διατροφή θα το λατρέψετε ενώ στην εισαγωγή που επιμελείται ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης θα μάθετε περισσότερα για τη διατροφική αξία της νηστείας.

Σημειώνουμε ότι τα Gourmand World Cookbook Awards (Βραβεία Γευσιγνωστών για τα καλύτερα βιβλία μαγειρικής), ιδρύθηκαν ως θεσμός το 1995 από τον Εντουάρντ Κουαντρό και αποτελούν ακόμα και σήμερα, το μοναδικό διεθνή διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχουν βιβλία, ιστότοποι και τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούν την μαγειρική, κυριολεκτικά από όλες τις χώρες του κόσμου.

info
http://www.cookbookfair.com/