Η οικογένεια του Δειπνοδοφιστήριον catering υποδέχεται έναν από τους πιο καταξιωμένους pastry chef, τον Γάλλο Richard Phelion.

ΜΙΛΦΕΙΓ

Μετά τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του στις Γαλλικές Άλπεις και την Ιταλία, και έχοντας ήδη διαγράψει μια μεγάλη πορεία σε γνωστές εταιρείες στην Ελλάδα, ενώνει πλέον τις δυνάμεις του με το Δειπνοσοφιστήριον και τοποθετεί τις δημιουργίες του στον χώρο του Museum Restaurant στο Μουσείο Γουλανδρή. Η τάρτα crème σοκολάτας από Εκουαδόρ, τριλογία με μους framboise, ζελέ κεράσι και biscuit φυστίκι, καθώς και μιλφέιγ είναι μερικά από τα γλυκά των οποίων επιμελείται ο νέος pastry chef στον προσεγμένο χώρο στην Κηφισιά.

ΤΑΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Αξίζει να σημειωθεί πως το Δειπνοσοφιστήριον catering συνεργάζεται εδώ και χρόνια με μερικούς από τους πιο έμπειρους chef στην Ελλάδα, όπως ο Jean Louis Capsalas, ενώ το από το 2016 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέλαβε το Museum Restaurant στο Μουσείο Γουλανδρή.

ΤΡΙΛΟΓΙΑ

info

Μάτσα 17, Κηφισιά, 14564 Αθήνα, Γεωργίου Παπανδρέου 132, Μεταμόρφωση, 14452 Αθήνα, Τηλ. 210 6206155 και 210 6208854

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr