Θέλεις να γίνεις “βασίλισσα” ή “βασιλιάς” της κουζίνας; Μπορείς να ξεκινήσεις από την κουζίνα του Μπάκιγχαμ, που αυτό το διάστημα αναζητούν νέο βοηθό.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσιεύθηκε στο site The Royal Houselold, μέσω του οποίου δημοσιεύονται οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας για τη βασιλική οικογένεια, η βασίλισσα Ελισάβετ επιθυμεί να προσλάβει βοηθό κουζίνας πλήρους απασχόλησης για το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

queen

Στις αρμοδιότητες της συγκεκριμένης θέσης περιλαμβάνεται η προετοιμασία και το σερβίρισμα του φαγητού, η παροχή βοήθειας στους σεφ του παλατιού, καθώς και η καθαριότητα της κουζίνας και το πλύσιμο των μαγειρικών σκευών. Επιπλέον, μπορεί η μόνιμη βάση να είναι το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ωστόσο, αν απαιτείται ο βοηθός θα μεταβαίνει και στις άλλες βασιλικές κατοικίες.

Τα προσόντα που απαιτούνται πάλι, για να επιλεγεί κάποιος, δεν θα δυσκολέψουν πολύ τους υποψήφιους, αφού δεν απαιτείται καν προϋπηρεσία. Μάλιστα, όπως σημειώνουν στην αγγελία η εκπαίδευση που παρέχουν οι ίδιοι στο προσωπικό αρκεί για να αποκτήσει κάποιος τα απαραίτητα προσόντα. Αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο φαίνεται ότι είναι ο χαρακτήρας, μιας και ο υποψήφιος θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να διαθέτει ομαδικό πνεύμα, να είναι πρόθυμος, να επιθυμεί να αποκτήσει εμπειρία στον τομέα, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να συνεργάζεται με τους συναδέλφους του ώστε όλα να κυλούν αρμονικά.

palace2

Όσο για τις απολαβές; Όποιος επιλεγεί για τη θέση βοηθού κουζίνας στο Μπάκιγχαμ θα έχει ετήσιες αποδοχές £ 16,755.56 (ή €19.700 περίπου) για πενθήμερη, πλήρη απασχόληση, δυνατότητα διαμονής στο παλάτι και 33 μέρες διακοπών το χρόνο. Δεν τα λες κι άσχημα!

info
theroyalhousehold.tal.net