Ο αεικίνητος Λευτέρης Λαζάρου, σεφ-patron του «Varouklo Seaside» και του νεοσύστατου «Bites & Wine», συνεχίζει την σταθερή πορεία του εμπλουτίζοντας τη συλλογή των βραβείων του με έναν επιπλέον Χρυσό Σκούφο που απέσπασε στη φετινή τελετή αλλά και το «Βραβείο Κοινού».

Σημειώνουμε ότι ο σεφ είναι από τους «βετεράνους» βραβευθέντες του θεσμού δεδομένου ότι βραβεύεται αδιάλειπτα από τα χρόνια της διοργάνωσης. Πρόκειται λοιπόν για μια βράβευση που «κουμπώνει» θριαμβευτικά σε ένα διόλου αμελητέο σύνολο πολλαπλών διακρίσεων του εστιατορίου το οποίο μάλιστα συμπλήρωσε 30 χρόνια λειτουργίας με τον σεφ – ιδιοκτήτη και την ομάδα του να αποδεικνύουν συνεχώς τη συνέχεια της δυναμικής τους πορείας. Το Varoulko Seaside» συγκέντρωσε βαθμολογία 16/20 η οποία του εξασφάλισε έναν ακόμη «Χρυσό Σκούφο», κορυφαία γαστρονομική διάκριση σε εθνικό επίπεδο.

xrisoi-skoufoi-2018_1

Στο πλευρό του, σύμμαχος στη δημιουργική του πορεία, ο ταλαντούχος σεφ και συνεργάτης του Olivemagazine.gr Γιάννης Παρίκος, η «ήρεμη δύναμη» του οποίου η σύγχρονη γευστική αισθητική αποτυπώνεται στα πιάτα που παρουσιάζει μαζί με τον αγαπημένο σεφ.

Δείτε επίσης
Ο Λευτέρης Λαζάρου «κεντάει» με tapas σε νέο χώρο στον Πειραιά

Φωτογραφίες: Studio Panoulis