Η Τεχνόπολις υποδέχεται και τον φετινό Νοέμβριο τη μεγάλη γιορτή της εγχώριας bar σκηνής, το Athens Bar Show.

Κορυφαίοι bartenders, επαγγελματίες του χώρου των ποτών και απλοί λάτρεις δίνουν ραντεβού στο Γκάζι, στις 8 και 9 του μήνα, για να εμπνευστούν από τους διασημότερους cocktail guru της παγκόσμιας bar σκηνής, να ενημερωθούν για τις τάσεις και τα νέα της αγοράς και, φυσικά, για να δοκιμάσουν ποτά και cocktails.

barshow_1

Επιπλέον, στις 7 αίθουσες και τις 2 αυλές της Τεχνόπολις, οι οποίες θα διαμορφωθούν ειδικά για τις ανάγκες του event, πραγματοποιούνται και σεμινάρια και ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες. Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια και οι παρουσιάσεις είναι ανοικτά σε όλους τους επισκέπτες του Athens Bar Show, ενώ για τους ξένους ομιλητές οι οποίοι θα κάνουν τις παρουσιάσεις τους στα Αγγλικά, θα υπάρχει και μετάφραση στα κτίρια 4 και 9.

p1avjos9hv17vcete1dn931mlk7

info
8-9 Νοεμβρίου, Athens Bar Show, “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Αθήνα.
Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 20:00. Κόστος εισιτηρίου: 20€ στην προπώληση & 30€ στην πόρτα και ισχύει και για τις 2 ημέρες (με την προσέλευση σας λαμβάνετε ειδικό βραχιόλι εισόδου και για τις 2 ημέρες για ελεύθερη πρόσβαση και σε όλους χώρους του Athens Bar Show).