Ανατρέποντας τις πεποιθήσεις ότι η υψηλή γαστρονομία θέλει ακριβά σερβίτσια, το Athens Food Market ετοιμάζεται να απλώσει, για τρίτη φορά, τις πιο «it» καντίνες της πόλης, από τις 21 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Κοτζιά και να γίνει ο γευστικός προορισμός των Χριστουγέννων.

athens-food-market1

Εκεί θα συναντηθούν ξανά μερικά από τα πιο ψαγμένα και εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας με pop up στέκια αγαπημένων προϊόντων για να δοκιμάσουμε στο πόδι, απίθανες γεύσεις, φτιαγμένες από το χέρι γνωστών σεφ, σε πολύ προσιτές τιμές.

ATHENS-FOOD-MARKET4

Ήδη ζεσταίνουν τις σχάρες, τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους ο Γιώργος Ηλιού του Polly Maggoo, ο Ηλίας Σκουλάς του Food Mafia, ο Βασίλης Φώτος του 7 Food Sins, ο Βασίλης Σπόρος των PO’ Boys και Mama Roux, ο Βασίλης Τσατσάκης από τους Ψαράδες, ο Δημήτρης Φέτσης του CHE, ο Αλέξης Τσιοτίνης του CTC και ο Βασίλης Γεωγλερής του Warehouse. Μαζί τους ετοιμάζει τα σέικερ της και η ομάδα του Xavier Μισαηλίδη από το Holly Garden.

Highlight της διοργάνωσης θα είναι η πρωτότυπη δράση με τίτλο «Βάζουμε τον chef στην τάξη», που θα εξελίσσεται καθημερινά, με την υποστήριξη του Κωτσόβολου. Οι chef του Food Market, με guest stars τους Ηλία Μαμαλάκη και Γιώργο Τσούλη θα παραδίδουν καθημερινά μαθήματα μαγειρικής, στην πιο μεγάλη στεγασμένη, υπαίθρια κουζίνα της πόλης.

Το Athens Food Market συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων.

info
Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά12:00-20:00
Παραμονές 24/12 & 31/12, 12:00 – 18:00
Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου κλειστά
www.thefoodmarket.gr