Τον περσινό Μάιο η Θεσσαλονίκη μάς σύστησε για πρώτη φορά τη μεγάλη έκθεση με εξαιρετικά ελαιόλαδα και προϊόντα με βάση την ελιά και το λάδι. Τον φετινό Μάιο, η “Gourmet Olive & Delicacies Exhibition” επιστρέφει και δίνει ραντεβού με το κοινό, για τις 5, 6 και 7 του μήνα.

logo-bag-1

Εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και ελιές, προϊόντα delicatessen όπως μέλι, μαρμελάδες, γλυκίσματα, ξύδι και αρτύματα, αρωματικά φυτά και βότανα, διάφορα χρηστικά προϊόντα και προϊόντα προσωπικής περιποίησης βασισμένα στα βρώσιμα υλικά, αποτελούν τη σειρά των ειδών της έκθεσης Gourmet Olive & Delicacies Exhibition, που πραγματοποιείται και φέτος στο Lab’attoir, προτείνοντας στους επισκέπτες τη χρήση τους σε επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, café-bar, παντοπωλεία), αλλά και στην καθημερινότητα, σε κάθε νοικοκυριό.

Παράλληλα με την έκθεση βέβαια, τρέχει και μία σειρά ειδικά επιλεγμένων διαδραστικών εκδηλώσεων, όπως ημερίδα ενημέρωσης, σεμινάρια, masterclasses και γευσιγνωσίες, ώστε επαγγελματίες και καταναλωτές να γνωρίσουν άρτια τους παραγωγούς και τα είδη που παράγουν, την ποιότητά τους, την προέλευση των πρώτων υλών και κυρίως την αναγκαιότητα για την καθιέρωσή τους στη ζωή μας.

olive-oil-tasting-bar-1

Οι συμμετοχές των εκθετών έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι εταιρείες και παραγωγοί που επιθυμούν να αποτελέσουν μέρος αυτής της διοργάνωσης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κ. Ασημίνα Ταραρά στο τηλέφωνο 2313 030286.

info
5-7 Μαΐου, 2η Gourmet Olive & Delicacies Exhibition, κτίριο Lab’attoir, Παλιά Σφαγεία, Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες και στο site: www.gourmetoliveexhibition.com