Ο Θεατρικός Οργανισμός “Νέος Λόγος” και το Studio Μαυρομιχάλη, παρουσιάζουν το έργο της Έρσης Νιαώτη, “Κοιμήθηκα με τα μαλλιά μου μέσα σ’ένα άδειο κουτί πίτσας”, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Στέλλας Κρούσκα.

«Μια γυναίκα αποφασίζει να μιλήσει για το πρόβλημα που την βασανίζει. Νευρική ανορεξία και Βουλιμία. Οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Η προσπάθεια να είναι κανείς φυσιολογικός». Ένας δυνατός και θαρραλέος μονόλογος για ένα πρόβλημα που παρά την έκτασή του παραμένει ταμπού.

PIZZA1

Το έργο θίγει το φλέγον πλέον ζήτημα των διατροφικών διαταραχών, που λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στην εποχή μας και καλεί όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα να μιλήσουν και να αναζητήσουν βοήθεια.

Στις 2 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Μπέγιογλου Κλινικός Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής και Συντονιστής του Θεάτρου Playback Ψ, θα μας εισάγει στον κόσμο των Ανώνυμων Υπερφάγων, ενώ μέλη της ομάδας θα μοιραστούν με το κοινό τις προσωπικές τους εμπειρίες.

info
Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομηχάλη 134, τηλ: 210 6453330.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:  Κάθε Δευτέρα στις 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10€ / Φοιτητικό, κάτω των 25 ετών και άνω των 65 ετών: 8€ / Άνεργοι, ατέλειες : 5€.

Δείτε επίσης:
Στο Ριφιφί κάθε Τετάρτη και Πέμπτη παίζουν θέατρο!