Η μεγαλύτερη γευσιγνωσία ελαιολάδων που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα με τα 242 βραβευμένα ελαιόλαδα του διεθνούς διαγωνισμού Athena International Olive Oil Competition πραγματοποιείται στις 28 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δοκιμάστε μερικά από τα καλύτερα και πιο σπάνια ελαιόλαδα από 11 χώρες και ανακαλύψτε νέες και πρωτόγνωρες γεύσεις από κορυφαία και πολυβραβευμένα ελαιοτριβεία της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και, φυσικά, της Ελλάδας. 242 βραβευμένα ελαιόλαδα: 13 μεγάλα χρυσά μετάλλια, 100 χρυσά, 89 αργυρά και 40 χάλκινα, από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Πορτογαλία, Τυνησία, Γαλλία, Τουρκία, Ισραήλ, Βραζιλία και Mαρόκο.

Τα ελαιόλαδα θα παρουσιαστούν όλη την ημέρα σε διάταξη «stand-up/self-pour»: ο επισκέπτης αυτοεξυπηρετείται, επιλέγοντας ελεύθερα τι θα δοκιμάσει.

info
Ζάππειο Μέγαρο, Ώρες λειτουργίας: 12-8 μ.μ
Είσοδος για επαγγελματίες: Δωρεάν
(Ως επαγγελματίες νοούνται οι εξής: εστιάτορες, σεφ, οινοχόοι, αγοραστές ελαιολάδου χονδρικής και λιανικής, π.χ. παντοπωλεία, ντελικατέσεν και κάβες, ξενοδοχεία, παραγωγοί-τυποποιητές ελαιολάδου, δηµοσιογράφοι & ΜΜΕ).
Είσοδος για το κοινό: 20€

Δείτε επίσης
Μαρία Κατσούλη: Η Ms. Athena ξέρει από καλό ελαιόλαδο