Από αυτή την Πέμπτη 31 Μαρτίου, η Θεσσαλονίκη βγαίνει ξανά στους δρόμους, αναζητώντας νέες και κλασικές γεύσεις, αλλά και γαστρονομικές ιστορίες της πόλης.

gast3

Ο λόγος για τη νέα σειρά γαστρονομικών περιπάτων που ξεκινά η ομάδα Thessaloniki Walking Tours, με την πρώτη εξόρμηση να τους οδηγεί σε χώρους και κουζίνες σε δρόμους πάνω από την Εγνατία.

gast1

Αγαπημένες γεύσεις, οι οποίες ανασύρουν νόστιμες αναμνήσεις, αλλά και γεύσεις που γνωρίσαμε πρόσφατα, συνθέτουν ένα ξεχωριστό τοπίο με ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ, αρώματα και άφθονες ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά. Όπως καταλαβαίνουμε και από τον τίτλο του πρώτου περιπάτου: “Πελμένι, απάκι, πατσάς και ντουντουρμάς”, όσοι συμμετάσχουν στον περίπατο της Πέμπτης γνωρίζουν γεύσεις από τη Ρωσία, την Κρήτη και εδέσματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ δε λείπουν και πιάτα δημιουργικής κουζίνας, τοπικές νοστιμιές, κρασιά, αποστάγματα και υπέροχα γλυκά.

info
Περίπατος της Thessaloniki Walking Tours, Πέμπτη 31 Μαρτίου. Έναρξη: 19:00. Σημείο συνάντησης: Άγαλμα Βενιζέλου (Πλατεία Αριστοτέλους). Κόστος: € 15 (μέγιστος αριθμός συμμετοχών 40 άτομα). Κρατήσεις: info@thessalonikiwalkingtours.com και 6978 186900 – 1.