Αν είσαι λάτρης του καλού καφέ τα Σάββατα από 12 Μαρτίου ως 9 Απριλίου ο εντυπωσιακός πολυχώρος “The Sowl” στο Θησείο θα γίνει το στέκι σου.

Τα μεσημέρια Σαββάτου λοιπόν οι άνθρωποι της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας καφέ Taf, μαζί με τον σεφ και τον head bartender του “The Sowl” αναλαμβάνουν να μάς μυήσουν σε ποικιλίες, τεχνικές, μυστικά και γεύσεις, όλα σχεδόν με μια απόχρωση «λατινοαμερικάνικη».

Το πρώτο ραντεβού πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαρτίου, με το Γιάννη Ταλούμη- ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Taf- και πρωταθλητές baristi της εταιρείας, να παρουσιάζουν τον Brumas, που διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα το The Sowl αλλά και άλλους καφέδες από το ιδιαίτερο terroir την Κόστα Ρίκα. Επίσης, όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τη μοναδική Geisha από Κολομβία και Παναμά, που θεωρείται και το “διαμάντι των καφέδων”.

sowl1

Σήμερα, δυο πρωταθλητές, ο Στέφανος Δωματιώτης (Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2014) και ο Στάθης Κορέμτας (Εθνικό πρωτάθλημα 2016) παρουσιάζουν βήμα βήμα δύο τεχνικές για υπέροχο coffee brewing στο σπίτι ή και στον επαγγελματικό χώρο. Παράλληλα, ο σεφ του The Sowl, Μάνος Ευσταθίου θα ετοιμάσει νόστιμα πιάτα για το λατινοαμερικάνικο brunch που θα σερβίρεται.

!cid_2E8A50A0-D104-4D4B-BDFB-96DE73146AB4

sowl2

Στις 2 Απριλίου, ο πρωταθλητής Barista 2016, Στέφανος Πατεράκης θα παρασκευάσει ροφήματα καφέ με γάλα, παρουσιάζοντας τις τεχνικές, τα μυστικά και την τέχνη του latte art ενώ ταυτόχρονα, στην κουζίνα του The Sowl θα ετοιμάζονται λαχταριστά νοτιοαμερικάνικα γλυκά. Τον επίλογο των σαββατιάτικων συναντήσεων θα γράψουν ένας από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders και δημιουργός της cocktail list του The Sowl, Σπύρος Κερκύρας μαζί με έναν πρωταθλητή barista της Taf ταιριάζοντας καφέδες με αλκοόλ. Μέσα από ειδικές τεχνικές και μυστικά θα μας ετοιμάσουν να δοκιμάσουμε τον τέλειο Irish Coffee, υπέροχο espresso martini και πολλά άλλα coffee based cocktails. Σπεύστε λοιπόν!