Ο αεικίνητος ιδιοκτήτης του Ψάριστον, αφού φέτος έφερε τις θαλασσινές σπεσιαλιτέ του στο κέντρο της Αθήνας, με το νέο εστιατόριο «Αιόλου 68», είπε να τις ταξιδέψει και λίγο πιο έξω, να τις πάει μέχρι το νησί. Τη Σκιάθο δηλαδή.

beach2

Ο λόγος για το νέο εστιατόριο, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του, με τo opening να υπολογίζεται για τα μέσα Μαΐου. Το όνομα του «Salty Bone» και στην κουζίνα ο Βασίλης Ακρίβος θα κάνει τα μαγικά του, ενθουσιάζοντας με τις θαλασσινές δημιουργίες του όσους βρεθούν στα τραπέζια του. Όσο για το χώρο, δεν είναι άγνωστος σε όσους ξέρουν τη Σκιάθο, μιας και βρίσκεται στο χώρο όπου ήταν το εστιατόριο του ξενοδοχείου Nostos Village, στην παραλία. Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τα θαλασσινά σου δίπλα στο κύμα!

Όπως μας είπε ο κύριος Ακρίβος, στο Salty Bone η μέρα θα ξεκινάει από νωρίς, με πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και κάποια ελαφριά πιάτα και snacks, για όσους απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία και όσο προχωράει η μέρα, σειρά θα έχουν τα πιο ιδιαίτερα πιάτα με ψάρι και θαλασσινά. Ανάμεσα τους και πιο premium επιλογές όπως αστακός, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και κάποιες επιλογές σε κρέας.