Πρόκειται για την “έξυπνη”, αυτοποτιζόμενη γλάστρα που πλέον κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Αυτή, λοιπόν, η γλάστρα θα σας χρησιμεύσει και για τις γιορτές. Δείτε, παρακάτω, πώς…

lechuza

Όµορφη, ντιζαϊνάτη, σε πολλά χρώµατα και σχέδια, αποτελεί ιδανική βάση για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Χάρη στο σύστημα αυτοποτισμού το προμηθεύει με τη σωστή ποσότητα νερού ώστε να μπορείτε να το χαρείτε και μετά τις γιορτές, ενώ με τα έξυπνα αξεσουάρ που διαθέτει κάνει τη φύτευση και τη μεταφύτευση παιχνίδι.

lechuza3

Τα μικρότερα μεγέθη όπως η mini Deltini σε υπέροχα χρώματα προσφέρονται για ένα δώρο, ενώ είναι ιδανικά για διακόσμηση του χώρου ή για ένα ξεχωριστό art de la table.

Διακοσμήστε το τραπέζι, τα περβάζια και την είσοδο επιλέγοντας μια γλάστρα με special design, όπως η Lechuza Delta 20 και γεμίστε το χώρο με διακριτικές νότες λάμψης.

info
Τις γλάστρες Lechuza θα τις δεις σε πλήρη ανάπτυξη στο Lechuza Concept Store & Cafe, που στεγάζεται στο Playmobil FunPark, Αμαλιάδος 4 και Καλαβρύτων στην Κηφισιά, τηλ. 210 8000018, www.lechuza.com

lechuza2