To Wine Club Nico Lazaridi ανοίγει τις πύλες του, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το κρασί να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και παροχές.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του wine club θα ενημερώνονται για τα νέα του οινοποιείου, την κυκλοφορία νέων σοδειών, τη δημιουργία καινούργιων κρασιών, τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε εντός και εκτός οινοποιείου, τις καμπάνιες και γενικά οτιδήποτε αφορά την Nico Lazaridi.

IMG_7310

Μέσα από εκδηλώσεις, εκθέσεις και γευσιγνωσίες λοιπόν, δημιουργούν ένα κοινό σημείο συνάντησης με τους φίλους του κρασιού, προκειμένου να πραγματεύονται από κοινού ό,τι αφορά το κρασί δημιουργώντας μια κοινωνική διάδραση. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στο οινοποιείο να παρακολουθεί και να συμμετέχει στην δημιουργία τάσεων και απόψεων σχετικά με το κρασί και όλες τις υπηρεσίες που το συνοδεύουν.

Σημειώνεται ότι το Wine Club θα λειτουργεί και ως θερμοκοιτίδα για την ανάπτυξη και υλοποίηση ιδεών, υπηρεσιών και προϊόντων πέρα από τον χώρο του κρασιού, με την αναβαθμισμένη του έκδοση να επιτρέπει τη δημιουργία μιας νέας σειράς οnline και offline δράσεων, προσφορών αλλά και ποιοτικού περιεχομένου γύρω από τον κόσμο του κρασιού, αποκλειστικά για τα μέλη.

draminognosia-2016-(35-of-55)

Μπορείτε να γίνεται μέλη του Wine Club με δωρεάν εγγραφή στο site: www.nlwineclub.gr