Συνέβη και μάλιστα σε ένα ταπεινό εστιατόριο που μετά από λάθος στην ιστοσελίδα του Οδηγού, οι πελάτες συρρέουν για να δοκιμάσουν την κουζίνα του.

Πρόκειται για το «Bouche à Oreille» στη γαλλική πόλη Μπούρζ, ένα μικρό εστιατόριο που σερβίρει απλή και οικονομική γαλλική κουζίνα, σε αντίθεση με το ομότιτλό του που βρίσκεται σε απόσταση 200 χιλιομέτρων, βόρεια, στο Μπουτερβιλιέ και το οποίο βραβεύτηκε με ένα αστέρι Michelin από τον Οδηγό που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Το πρώτο σερβίρει μοσχάρι μπουργκινιόν και λαζάνια και το δεύτερο μοσχαρίσια μυαλά και φλαν αστακού, το μόνο κοινό τους δηλαδή είναι τ’ όνομα… Βέβαια ευτυχώς το λάθος έγινε στη διαδικτυακή εκδοχή του Οδηγού και όχι στην έντυπη.

1487662258_le-bouche-a-oreille-boutervilliers
Το εστιατόριο «Bouche à Oreille» στο Μπουτερβιλιέ

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου στην Μπούρζ Véronique Jacquet επεσήμανε ότι η ζήτηση λόγω του λάθους έχει αυξηθεί σημαντικά, σε βαθμό που πασχίζει να βρει θέσεις για τους πελάτες που τηλεφωνούν για να κλείσουν τραπέζι για τρία ή τέσσερα άτομα και αυτό γιατί, όπως λέει, ο χώρος είναι πολύ μικρός και μέχρι πρόσφατα οι τακτικοί της πελάτες ήταν κυρίως εργάτες της περιοχής.

Δείτε επίσης
Η Michelin βραβεύει για πρώτη φορά το street food
Αυτό είναι το πιο φτηνό εστιατόριο με 2 αστέρια Michelin στον κόσμο