Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στηρίζει χορηγικά εδώ και χρόνια εθνικές ομάδες και κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους. Έτσι, γι αυτή την αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στο πλευρό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τις μπίρες εζα ζ Premium Pilsener & εζα ζ Fine Lager.

Τη νέα σεζόν 2017-2018 λοιπόν, η ΕΖΑ επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Αθανάσιος Συριανός
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΖΑ, Αθανάσιος Συριανός

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιριών, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΖΑ, Αθανάσιος Συριανός, δήλωσε ότι στηρίζουν τις ελληνικές ομάδες μπάσκετ, που διακρίνονται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τις δικές τους δυνάμεις και δίνουν καθαρό αγώνα σε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό αλλά δίκαιο περιβάλλον. “Είμαι γέννημα θρέμμα Ολυμπιακός. Είμαι, λοιπόν, περήφανος που η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης στέκεται δίπλα στην αγαπημένη μου ομάδα. Το μήνυμα των εζα ζ lager και εζα ζ pilsener είναι “Η μπίρα όπως πρέπει να είναι”. Στηρίζουμε το fair play του Ολυμπιακού στην επιδίωξη των 3 στόχων της ομάδας, με την ευχή της πρόκρισης στο EuroLeague Final Four για 2η συνεχή χρονιά. Ευχόμαστε καλή αρχή στη συνεργασία μας και μία άκρως επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν στην ομάδα του Ολυμπιακού”, συμπλήρωσε.

ΕΖΑ_Ολυμπιακός (2)
Ο Αθανάσιος Συριανός με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο

Από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία “με μια ελληνικότατη και ανερχόμενη επιχείρηση είναι πιστή στη στρατηγική μας να συνεργαζόμαστε με επιχειρηματικούς οργανισμούς που έχουν όραμα, αξίες και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο και φυσικά επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια μας για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη”, προσθέτοντας πως η νέα αυτή συνεργασία συνδέει το brand του Ολυμπιακού με ένα προϊόν απολαυστικό, δροσερό και κυρίως απαραίτητο σχεδόν σε κάθε χαρούμενη στιγμή του Έλληνα.