Στο πρόσφατο Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις» του Αθηνοράματος, η εταιρία Βενέτης ανακοίνωσε τη διετή συνεργασία της με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη, οι οποίοι θα πρωταγωνιστούν εφεξής στις καμπάνιες όλων των προϊόντων της.

photo3

Από αριστερά: Πάρις Γιανναδάκης- Εμπορικός Διευθυντής ΒΕΝΕΤΗ, Θοδωρής Αθερίδης, Σακάρης Αλέξης, Pastry Chef ΒΕΝΕΤΗ, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης- Διευθύνων Σύμβουλος ΒΕΝΕΤΗ – Φωτογραφία: Studio Panoulis

Το δίδυμο των πρωταγωνιστών επισκέφτηκε στις 9 Δεκέμβρη το περίπτερο της εταιρίας και έκοψε μία από τις δύο νέες βασιλόπιτες μακαρόν με γεύση ρόδι, που πρωτοπαρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Οι νέες βασιλόπιτες μακαρόν διατίθενται με επικάλυψη σοκολάτας ή λευκής σοκολάτας. Εκτός από αυτές, η Βενέτης υποδέχεται το 2015 με: βασιλόπιτα κέικ με γεύση πορτοκάλι, βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, βασιλόπιτα «Αμυγδάλου» βασισμένη στην παραδοσιακή συνταγή βασιλόπιτας με κομμάτια αμυγδάλου, παραδοσιακή τσουρεκιού βασιλόπιτα με ζύμη από τσουρέκι και βασικά συστατικά το μαχλέπι και τη μαστίχα και σμυρνέικη βασιλόπιτα βασισμένη σε παραδοσιακή σμυρνέικη συνταγή με κανέλλα, γαρύφαλο και επικάλυψη μαρέγκας.

MELOMAKARONA SOK GALAKTOS[1]

Τα γιορτινά γλυκά συμπληρώνονται από ολόφρεσκους παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα με μέλι και καρύδι σε τιμή έκπληξη (9.95 ευρώ το κιλό για το κλασσικό μέγεθος). Δίπλα σε αυτά όμως τις εντυπώσεις κερδίζουν και νέες δημιουργικές συνταγές, όπως: οι κουραμπιέδες mousse chocolat με γέμιση σοκολάτας, οι κουραμπιέδες με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, οι κουραμπιέδες με ζάχαρη άχνη και σοκολάτα, τα μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας και τριμμένο φυστίκι Αιγίνης ή τα μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος και τριμμένο καρύδι.

KOURABIEDES MOUSSE CHOCOLAT[1]

Οι εορταστικές απολαύσεις εμπλουτίζονται ακόμα με παραδοσιακές και στριφτές δίπλες, αλλά και τρία είδη κορμού: κορμός με γεύση κάστανου, χριστουγεννιάτικος κορμός φρούτων και σμυρνέικος χριστουγεννιάτικος κορμός.