Ένα από τα ακριβότερα μπουκάλια βότκας σε όλον τον κόσμο κλάπηκε προ ημερών και όπως είναι φυσικό το μπαρ, όπου φιλοξενείτο έχει γυρίσει τον κόσμο ανάποδα, στην προσπάθειά του να τη βρει και να την προσθέσει και πάλι στη συλλογή του.

vodka2

Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που έφερε στο φως της δημοσιότητας το BBC δείχνει τον κλέφτη να μπαίνει στο Bar 33 της Κοπεγχάγης και να παίρνει το πολύτιμο μπουκάλι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 3 κιλά ασήμι και 3 κιλά χρυσό. Σύμφωνα μάλιστα με το NewsMag4, το καπάκι του είναι διακοσμημένο με διαμάντια, λεπτομέρεια που κάνει τη συνολική του τιμή να αγγίζει τα 1.3 εκατομμύρια δολάρια!

Το εν λόγω μπουκάλι είναι μοναδικό στον κόσμο και είχε κατασκευασθεί ειδικά για την ρώσικη εταιρεία αυτοκινήτων Russo-Baltique για τον εορτασμό των 100 χρόνων λειτουργίας της. Προκειμένου να βρεθεί το μπουκάλι, το οποίο μάλιστα έχει εμφανιστεί και στη δημοφιλή σειρά House of Cards, ο ιδιοκτήτης του μπαρ έκανε έκκληση για βοήθεια και στους ακόλουθούς του στο Facebook, σύμφωνα με τους New York Times. Ασφαλώς έχει ειδοποιηθεί και η αστυνομία.