Μια νέα συλλεκτική σειρά ειδών κουζίνας λανσάρει η ΙΚΕΑ. Η σειρά Hesmak περιλαμβάνει πολυάριθμα βάζα, κουτιά, δοχεία και μπουκάλια που μπορούν να γεμίσουν με τις αγαπημένες σας συνταγές.

ikea 1

Και για να γίνει όλο αυτό, ακόμα καλύτερο, θα βρείτε ετικέτες, καρτελάκια, κορδονάκια, σακούλες και χαρτί περιτυλίγματος για ό,τι και αν φτιάξετε. Από κατεψυγμένη σάλτσα ντομάτας, μέχρι το πιο υπέροχο αποχαιρετιστήριο δώρο για τους καλεσμένους σας.

ikea 2

Η συλλεκτική σειρά HEMSMAK είναι εύκολη στη χρήση και μπορείτε πολύ εύκολα να της δώσετε την προσωπική σας πινελιά. Πάρτε για παράδειγμα τα μεταλλικά κουτιά.
Είναι ιδανικά για την αποθήκευση ξηρών τροφίμων αλλά και τόσο λαμπερά για να τα χαρίσετε ως δώρο. Στη σειρά θα βρείτε πολλά, διαφορετικά είδη για την αποθήκευση των τροφίμων. Η πολυσυλλεκτικότητα ήταν ένας από τους σκοπούς της σειράς, όπως αναφέρει η υπεύθυνη δημιουργικού Sigga Heimis: «Χρησιμοποιήστε βάζα, κουτιά και σακούλες τροφίμων και γεμίστε τα όλα αυτά, με ότι σας αρέσει. Βάλτε μια ετικέτα ή και πολλές! Ή απλά, πάρτε ένα παλιό βάζο και … ξαναδώστε του ζωή, με ένα όμορφο κορδόνι και μια πολύχρωμη ετικέτα».

info
Περισσότερα στο: www.ikea.gr