Mια άλλη εκδοχή του αγαπημένου μας club sandwich έρχεται από τα Goody’s: μετά τα απολαυστικά Extreme Club Caesar’s και Extreme Club Crispy, τo Extreme Philly Club, αποτελεί μια νέα πρόταση με πρωταγωνιστή το Philadelphia.

Το τραγανό, φρυγανισμένο ψωμάκι συναντά το πιο ζουμερό ψητό κοτόπουλο, μαζί με μπέικον και 3 πλούσιες στρώσεις Philadelphia που απογειώνουν τη γευστική απόλαυση, σε συνδυασμό φυσικά με τις λεπτοκομμένες πατάτες Goody’s, προκαλώντας όλους να το δοκιμάσουν.

GOODY'S_Extreme Philly Club

Οι γευστικές προτάσεις από τα Goody’s δεν σταματούν όμως εδώ: όσοι βρεθούν στα καταστήματα Goody’s, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέο classic burger Grilled Chicken Delight με τρυφερό ψητό φιλέτο κοτόπουλο, μπέικον και δροσερή, ελαφριά σως Aioli αλλά και τις λαχταριστές νέες γευστικές προτάσεις Cake με Oreo και Chocolate Brownie. Επιπλέον, αποκλειστικά στα Goody’s Burger House μας περιμένουν ακόμα περισσότερες γλυκές επιλογές, όπως το Original NY Cheesecake και Caramel Peanut bar!

Οι λάτρεις των Goody’s μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους γεύματα σε όλα τα καταστήματα Goody’s, στα νέα Goody’s Burger House αλλά και όπου και όποτε επιθυμούν μέσω του Goody’s Delivery με ένα τηλεφώνημα στο 18365 ή με ένα click στο goodysdelivery.gr