Ο θάνατος του διάσημου σεφ, Άντονι Μπουρντέν, προκάλεσε πραγματικό σάλο, καθώς εκτός από εξαιρετικά επιτυχημένος στα επαγγελματικά του, φαινόταν να ήταν τρισευτυχισμένος και στα προσωπικά του.

 

Just a perfect day You made me forget myself @asiaargento

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Ο 61χρονος παγκοσμίου φήμης σεφ είχε δημοσιεύσει πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες με τη σύντροφό του, τη 42χρονη Ιταλίδα ηθοποιό, Άζια Αρτζέντο με την οποία διατηρούσε δεσμό από το 2016. Απ’ ό,τι φαίνεται από τις φωτογραφίες το ζευγάρι ήταν τρελά ερωτευμένο, παρά το γεγονός ότι διατηρούσαν σχέση από απόσταση μια και ο σεφ ταξίδευε διαρκώς για τα γυρίσματα της εκπομπή του, ενώ η σύντροφός του μένει στη Ρώμη. «Απλά μια τέλεια μέρα. Με κάνεις να ξεχνάω τον εαυτό μου», έγραφε ο σεφ στη λεζάντα της σέλφι που ανέβασε, βροντοφωνάζοντας τον έρωτά του.

Η Άζια από την άλλη σε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν λίγο καιρό έγραψε ένα στίχο του Ντέιβιντ Μπάουι από το τραγούδι «Golden Years»: Θα μείνω μαζί σου μωρό μου για 1000 χρόνια, τίποτα δεν θα αγγίξει σε αυτά τα χρυσά χρόνια.

bourdain

H τελευταία της δημοσίευση λίγες ώρες πριν αποτελεί πραγματικό μυστήριο, καθώς η Άζια φαίνεται να φορά μια μπλούζα που να γράφει «Γ*μησέ τους όλους». «Ξέρεις ποιος είσαι», σχολιάζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο story αν και δεν ξέρουμε εάν αναφέρεται στο χαμό του συντρόφου της, σβήστηκε από το προφίλ της.

Μετά την ανακοίνωση του τραγικού συμβάντος, η ηθοποιός αποχαιρέτησε τον έρωτά της με μια λιτή ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

«Ο Άντονι έδινε όλο του τον εαυτό σε ό,τι έκανε. Το λαμπερό, ατρόμητο πνεύμα του, άγγιξε και ενέπνευσε τόσο πολλούς, και η γενναιοδωρία του δεν γνώριζε σύνορα. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι παραπάνω από συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και την δική μου».

Μπουρντέν και Αρτζέντο ήταν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Αρτζέντο εθεάθη στο Παρίσι να γελάει με τον ρεπόρτερ Ούγκο Κλεμέντ. Είναι άγνωστο, όπως σημειώνει η Daily Mail, αν η Αρτζέντο ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Μπουρντέν.

Η τελευταία φωτογραφία του Αντονι Μπουρντέν στο Instagram της Αρτζέντο ήταν στις 30 Μαΐου. Τον έδειχνε να κάθεται και να κρατά σημειώσεις, πάνω σε ένα πλοίο. Άραγε τι έγραφε στις τελευταίες του σημειώσεις;