Το μεγαλύτερο όνειρο μας έγινε πραγματικότητα! Αντί να ξεροσταλιάζουμε στο γραφείο και να ονειρευόμαστε μία λαχταριστή μακαρονάδα σαν της μαμάς, περιμένοντας τις ώρες να περάσουν βασανιστικά αργά, μπορούμε πλέον να την έχουμε στην πόρτα μας και χωρίς να καταφύγουμε στη λύση του delivery.

Ακούγεται σαν όνειρο, το ξέρουμε, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα με την εγγύηση νοστιμιάς των ζυμαρικών Melissa, που παίρνουν τους δρόμους και υπόσχονται να μην αφήσουν κανένα μακαρονά παραπονεμένο.

IMG_7310

Το project λέγεται Melissa on the Road και δεν είναι άλλο από ένα τέλειο, μπλε food truck εξοπλισμένο με πολλά μακαρόνια, πολύ κέφι και έναν καταπληκτικό chef “μακαρονά”, που κάνει την επιθυμία μας για μακαρονάδα πραγματικότητα. Κάνε εικόνα λοιπόν: το food truck παρκάρει μπροστά στην πόρτα σου, ο chef βάζει νερό στη φωτιά, βράζει τα ζυμαρικά και στη συνέχεια στα σερβίρει σε πρακτικά κυπελλάκια, μαζί με πλούσια κόκκινη σάλτσα ή κιμά και τριμμένο τυράκι. Και μετά τα λόγια σταματούν και τα πιρούνια παίρνουν φωτιά!

DSC_0387

Τι χρειάζεται για να ικανοποιήσεις τη λαχτάρα σου για μακαρόνια; Απλά κάνεις ένα post ή ένα tweet στα social media ζητώντας μια μακαρονάδα, οι “ζυμαρο-φίλοι” σου στο Melissa on the Road τα εντοπίζουν και μετά από επικοινωνία μέσα από τα social media, στέλνουν το food truck να σου φτιάξει επιτόπου τη μακαρονάδα της επιλογής σου.

DSC_0101

Αν βέβαια πετύχεις το μαγικό μπλε φορτηγάκι στο δρόμο μη διστάσεις να το επισκεφτείς για να γνωρίσεις από κοντά τον chef, να βγάλεις φωτογραφίες και φυσικά να απολαύσεις ένα από τα 2 αγαπημένα του πιάτα: Μακαρόνια με Κιμά ή Μακαρόνια με Σάλτσα Ντομάτας. Και επειδή όταν μιλάμε για μακαρόνια δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, μπορείς να τους ακολουθείς στο melissakaiesy.gr/ontheroad/ για να μαθαίνεις πρώτος σε ποια περιοχή βρίσκονται. Τέλειες μακαρονάδες κάθε μέρα δηλαδή. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;