Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει και φέτος στην διεθνή εμπορική έκθεση Prowein για τη βιομηχανία οίνων και οινοπνευματωδών, η οποία διεξάγεται από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ, της Γερμανίας.

H επιλεγμένη γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων που θα δώσει το παρόν στην έκθεση συμπεριλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των κρασιών που εκπροσωπούνται, είτε παράγονται στα κατά τόπους Οινοποιεία της Εταιρείας στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν οι επαγγελματίες από το χώρο του κρασιού, της εστίασης, του εμπορίου και του τουρισμού, καθώς και πλήθος επισκεπτών, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν το εξαιρετικής ποιότητας, γνήσιο ελληνικό κρασί, μέσα από την πλούσια γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων.

poikiliaka_louloudia_all

Αναλυτικότερα, στην γκάμα των κρασιών της εταιρείας που θα παρουσιαστούν περιέχονται τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, ενδεικτικά το Samos Vin Doux, Samos Anthemis, Samos Nectar, Ψηλές Κορφές και Aegean Breeze. Μεταξύ αυτών από την γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων θα παρουσιαστούν οι βραβευμένοι οίνοι της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια, Κύκνος και η σειρά ALEGORIE. Από την έκθεση δεν θα λείπουν οι οινικές δημιουργίες του Άγγελου Ρούβαλη, Ασπρολίθι, Μικρός Βοριάς, IANOS και η σειρά λευκών οίνων «ΜΙΤΟΣ της Αριάδνης», καθώς και η εξαιρετική σειρά Καλλιγά – Μελισσόμαντρα. Τέλος, εξίσου σημαντική θα είναι η παρουσία των premium αποσταγμάτων «ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ» του μύστη της απόσταξης Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, και η παρουσία των εξαιρετικής ποιότητας βιολογικής καλλιέργειας κρασιών του, ΚΥΡΙΟΣ, ΚΙΟΣΚΙ, «Δούρειος» και «Ερωδιός».

info
www.greek-wine-cellars.com