Ο Όμιλος Καστελόριζο και το εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού μάς κάνουν ένα πολύ όμορφο δώρο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή! Αυτές τις μέρες, λοιπόν, τα εισιτήρια για το τελεφερίκ προς τον Λυκαβηττό μάς προσφέρονται εντελώς δωρεάν, ώστε να κάνουμε τη βόλτα μας και να απολαύσουμε άπλετη θέα σε όλη την πόλη!

teleferic

Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να πάτε στην οδό Αριστίππου 1, στον Λυκαβηττό, ώστε να επιβιβαστείτε σε ένα από τα ανανεωμένα βαγόνια με κατεύθυνση τον όμορφο λόφο της Αθήνας. Εφόσον αποβιβαστείτε μπορείτε να κάνετε έναν απλό περίπατο και να απολαύσετε την πιο πανοραμική θέα στην Αθήνα ή αν το επιθυμείτε να συνεχίσετε για σνακ ή καφέ σε κάποιο από τα καταστήματα που βρίσκονται εκεί. Για να απολαύσετε, δηλαδή, αυτή την προσφορά δεν είναι απαραίτητο να δειπνήσετε στο εστιατόριο Ορίζοντες, αν και αυτή η επιλογή είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει!

teleferic2

info
Τα δρομολόγια αναχωρούν κάθε μισή ώρα από την οδό Αριστίππου 1 στον Λυκαβηττό (τηλ. 210 7210722). Η προσφορά των εισιτηρίων ισχύει για την άνοδο και την κάθοδο κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 20:00 από 10-11-16 μέχρι 31-03-17.