Λες και δεν περνούσαμε ήδη αρκετό χρόνο στο Facebook, τώρα απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα ξεκολλάμε από αυτό, μια και πλέον εκτός από το να μιλάμε με τους φίλους μας, να ανεβάζουμε φωτογραφίες και να κάνουμε stalking στους πρώην μας, θα παραγγέλνουμε και φαγητό.

Μέσω της υπηρεσίας Order Food, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να δουν τα κοντινά τους εστιατόρια, να επιλέξουν αυτό που προτιμούν και στη συνέχεια να διαμορφώσουν την παραγγελία τους. Θα έχουν μάλιστα τη δυνατότητα να διαβάζουν σχόλια αλλά και κριτικές των φίλων τους για τα διάφορα καταστήματα, προκειμένου τελικά να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Ύστερα, το Facebook θα στέλνει την παραγγελία είτε απευθείας στο εστιατόριο είτε σε μια υπηρεσία delivery όπως οι EatStreet, Delivery.com, DoorDash, ChowNow, Olo, Zuppler και Slice, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του χρήστη.

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στους κατοίκους των ΗΠΑ και αφορά τις αλυσίδες εστιατορίων Jack in the Box, Five Guys, Papa John’s, Wingstop, El Pollo Loco, Chipotle, Jimmy John’s και Panera.