Κλασικές, αγαπημένες συνταγές αλλά και πολλές νέες νηστίσιμες προτάσεις σηματοδοτούν την επιστροφή των «Μεσογειακών» από τα Goody’s για τη Σαρακοστή.

Goody's Μεσογειακά_Burger γαρίδας

Θαλασσινά και φρέσκα ψητά λαχανικά πρωταγωνιστούν σε νέες απολαυστικές προτάσεις που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις των μεσογειακών γεύσεων. Για να πάρετε μια γεύση, μεταξύ των καθιερωμένων επιλογών είναι τα γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το club με ψητά λαχανικά, το burger με καλαμαράκια αλλά και οι σαλάτες Μάνης, Κρήτης και η caesar’s με γαρίδε. Στα Goody’s θα βρείτε και burgers με μπιφτέκι γαρίδας με ολόφρεσκη ντομάτα και βινεγκρέτ ελαιόλαδου. Επίσης, αποκλειστικά στα Goody’s Burger House θα βρείτε δύο επιπλέον νέες επιλογές: το New York Sandwich με τραγανό μπιφτέκι γαρίδας και ζυμωτό ψωμάκι και το Extreme veggie burger με μανιτάρι portobello και καραμελωμένα κρεμμύδια.

Goody's Μεσογειακά_Veggie Burger

Τα Μεσογειακά μπορείτε να τα αναζητήσετε στα 34 καταστήματα Goody’s Burger House, στα Goody’s αλλά να τα απολαύστε επίσης και στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω Goody’s Delivery με ένα τηλεφώνημα στο 18365 ή κλικ στο http://www.goodysdelivery.gr/