Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για τα προϊόντα ΤΟΠ αποτελεί η βράβευση του Βαλσάμικου με θυμαρίσιο μέλι, που απέσπασε δύο αστέρια από το Διεθνή Οργανισμό iTQi, τον πρώτο ανεξάρτητο οργανισμό με κριτές μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες οι οποίοι κρίνουν, βραβεύουν και προωθούν τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας από όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη, προκειμένου να κρίνουν με τυφλή δοκιμή την ποιότητα εκατοντάδων προϊόντων και να ξεχωρίσουν τα πραγματικά κορυφαία.

Το Βαλσαμικό ξίδι ΤΟΠ με Θυμαρίσιο Μέλι είναι δημιουργημένο από εξαιρετικές ελληνικές πρώτες ύλες, γεγονός που εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι το βράβευσαν για τη μοναδική γεύση, το ιδιαίτερο άρωμα και την απαλή υφή του. Μάλιστα, το ΤΟΠ συνεχίζει μια παράδοση βραβεύσεων, την οποία πετυχαίνει με την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών που προσφέρει η ελληνική φύση, την καινοτομία του και τις αυστηρές διαδικασίες παραγωγής που εφαρμόζει στα προϊόντα του.
Προσθέστε το, λοιπόν, σε εμπνευσμένες σαλάτες ή ετοιμάστε μαζί του γλυκόξινες μαρινάδες και απολαύστε ιδιαίτερα και ξεχωριστά πιάτα, με το γλυκό και το όξινο στοιχείο σε τέλεια ισορροπία! Αναζητήστε το σε γυάλινο μπουκάλι 0,25lt.