Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, ο πλέον καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς, δημιούργησε για 16η χρονιά μια αλυσίδα αγάπης ώστε να συνεισφέρει σε ακόμα ένα σημαντικό έργο.

Μέσα από το φετινό ArGOODaki, η οικογένεια και οι φίλοι των Goody’s Burger House στήριξαν το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» προσφέροντας ιατρικό εξοπλισμό στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και στην Α’ Παιδιατρική Κλινική, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διαχρονική δέσμευση του θεσμού στη στήριξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη. Η παράδοση του εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από την ομάδα των Goody’s Burger House, σε συνεργασία με το Σωματείο.

Όπως αναφέρει ο Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager των Goody’s: «Με χαρά και υπερηφάνεια, ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα αγάπης του ArGOODaki των Goody’s Burger House και για τα φετινά Χριστούγεννα. Ευχαριστούμε θερμά τους καταναλωτές για την στήριξη τους και το δίκτυο καταστημάτων μας για την σημαντική συμβολή του στο έργο μας. Με την πολύτιμη βοήθεια όλων, μπορέσαμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση της ανάγκης των παιδιών για έγκαιρη ιατρική μέριμνα. Ας συνεχίσουμε μαζί να «ταξιδεύουμε» το μήνυμα αγάπης του ArGOODaki κάθε χρόνο όλο και πιο μακριά».