H Arla Foods Ελλάς έδωσε το παρόν ως επίσημος υποστηρικτής, με το Arla Protein, στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου.

Σε αυτή την μοναδική εμπειρία των νυχτερινών αγώνων, οι πάνω από 25.000 δρομείς και θεατές, απόλαυσαν τα προϊόντα Arla Protein, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της.

ARLA

Εκεί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα επιδόρπια γάλακτος, σε 3 υπέροχες γεύσεις (φυσική, φράουλα και μύρτιλο), με 20g πρωτεΐνης ανά συσκευασία και Χαμηλά Λιπαρά. Επίσης, απήλαυσαν και σοκολατούχο ρόφημα γάλακτος, σε 2 τύπους, με Χαμηλά Λιπαρά και με Χαμηλά Λιπαρά και 50% λιγότερη ζάχαρη, με 25g Πρωτεΐνης ανά συσκευασία.

ARLA1

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε «Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες, τους αθλητές και τους φίλους του αθλητισμού γενικότερα που πήραν μέρος στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, αλλά και στην διοργάνωση για μια άψογη βραδιά. Ήταν μία μοναδική εμπειρία, για εμάς τόσο οι αγώνες όσο και η επικοινωνία που είχαμε με το κοινό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα, που μπορέσαμε να δώσουμε την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζονταν για να ανταπεξέλθουν στους αγώνες, μέσω των προϊόντων μας Arla Protein».

Στόχος της σειράς Arla Protein, με μήνυμα “Ζήσε Δυνατά”, ήταν να φροντίσει για την σωστή και υγιεινή διατροφή των αθλητών και των θεατών των αγώνων. Η σειρά Arla Protein αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο, στην προσπάθειά για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση. Βοηθούν το σώμα (και το πνεύμα), πριν και μετά την άσκηση, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.