Το γνωρίσαμε τον περσινό χειμώνα όταν έφερε για πρώτη φορά ένα fusion twist στο κυριακάτικο brunch και τώρα, μας έρχεται ανανεωμένο με ολοκαίνουριες γευστικές προτάσεις από τον Chef de cuisine, Γιάννη Σιμοτά.

RAKKAN-BAR-LOUNGE-RESTAURANT

Το μοναδικό a la carte brunch menu του γνωστού ιαπωνικού εστιατορίου κάθε Κυριακή, από τις 12:00 ως τις 17:00, στρώνει τα τραπέζια του και μάς καλεί να ξεκινήσουμε απολαυστικά τη μέρα μας.

Αυγά-Μπένεντικτ-με-σπανάκι-και-σολομό-σιγοβρασμένο-σε-miso

Τι περιλαμβάνουν οι νέες προτάσεις; Αυγά benedict με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso, scrambled eggs με donut πατάτας & bacon, tacos μοσχαριού με wasabi coleslaw και sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι, που σου ανοίγουν την όρεξη και μόνο που τα διαβάζεις στο μενού! Βέβαια, δεν λείπουν και τα burgers με κοτόπουλο, rib eye και σολομό.

Τacos-μοσχαριού-με-wasabi-coleslaw

Για μια γλυκιά νότα στο κυριακάτικο brunch δεν παραλείπεις και τα απολαυστικά γλυκά του Rakkan, όπως εξωτικό perouvian souffle, τάρτα μήλου, μιλφέιγ, σοκολατένια namelaka και macae chocolate passion! Σημείωσε, ότι το Rakkan φημίζεται και για τη συλλογή του σε τσάι, 13 είδη τσαγιού παρακαλώ, τα οποία φυσικά προσφέρονται στο brunch.

info
Λεωφόρος Κηφισίας 238 – 240, Κηφισιά, τηλ. 210 8087941, www.rakkanrestaurant.gr