Την πιο παραμυθένια, γιορτινή ατμόσφαιρα έχει στήσει στην ταράτσα του το γνωστό cocktail bar 360º, όπου από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου δεσπόζει ένα χριστουγεννιάτικο χωριό!

Το χριστουγεννιάτικο χωριό στήνεται για πρώτη φορά φέτος στην ταράτσα του 360º, με ξύλινα σπιτάκια και τον πιο λαμπερό διάκοσμο και σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα, να δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε το ποτό ή το ρόφημα σας παρέα με διάφορες λιχουδιές. Συγκεκριμένα, από τις 10 το πρωί και ως τις 10 το βράδυ, οι επισκέπτες βρίσκουν παραδοσιακά ελληνικά χριστουγεννιάτικα γλυκά, αφράτα τσουρέκια και γλυκά ειδικά φτιαγμένα για τα παιδιά, καθώς και πολλές σοκολατένιες παρασκευές, όπως λαχταριστή σοκολατένια σούπα.

Για να ζεσταθείτε, σερβίρουν και ζεστά cocktails και Glühwein, που ταιριάζουν πολύ στο κλίμα των γιορτών, ενώ δεν λείπουν βέβαια και οι απαραίτητες αυτές τις μέρες φυσαλίδες ή αλλιώς αφρώδεις και ημιαφρώδεις οίνοι.

Το opening του χριστουγεννιάτικου χωριού γίνεται στις 23/12 -με παραγωγούς του Join Radio να βάζουν όλη την ημέρα τη δική τους μουσική πινελιά στο εορταστικό κλίμα-, ενώ μπορείτε να το επισκεφθείτε μέχρι και τις 8/1.

info
Ηφαίστου 2, Πλ. Μοναστηρακίου, Αθήνα, τηλ. 210 3210006.