Μετά την επιτυχία του 1ου Athens Rum Festival το Σαββατοκύριακο 30/9 και 1/10 η Αθήνα ετοιμάζεται να υποδεχτεί για δεύτερη χρονιά ένα ενδιαφέρον φεστιβάλ αφιερωμένο στο ρούμι. Στην «παρέα» όμως φέτος προστίθεται και το ουίσκι.

Για μία ακόμη χρονιά λοιπόν το θεματικό αυτό φεστιβάλ μάς προσκαλεί να γνωριστούμε καλύτερα με τα δύο μεγάλα αποστάγματα δοκιμάζοντας μερικά από τα πιο αξιόλογα προϊόντα που υπάρχουν στην ελληνική και διεθνή αγορά.

athensrumfestival-7

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, συγκριτικές γευσιγνωσίες και συζητήσεις με βάση την ιστορία, την παραγωγή και πορεία των αποσταγμάτων από γνωστούς επαγγελματίες της βιομηχανίας που θα δώσουν το «παρών» και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας. Σε φεστιβαλικό κλίμα θα βρίσκονται και τα μπαρ της πόλης. Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το αθηναϊκό Baba au Rum και την Conf Expo.

21397433_1055933487843152_797236055_n

Σχετικά με το Baba au Rum
To Baba Au Rum άνοιξε τις πόρτες του το 2009 και από τότε μυεί καθημερινά τους επισκέπτες του στον κόσμο του ποτού των πειρατών, το ρούμι, αλλά και τα ποιοτικά cocktail. Αποτελεί πανευρωπαϊκά ένα από τα πρωτοπόρα μπαρ που σέρβιραν ποτά εμπνευσμένα από την μεγάλη ιστορία του cocktail, που ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, κοιτάζοντας όμως και στο μέλλον μέσω της τεχνολογίας. Επίσης διατηρεί και μια από τις μεγαλύτερες συλλογές ρούμι σε όλη την Ευρώπη. Το Baba Au Rum έχει βραβευθεί τρεις φορές ως ένα από τα 50 Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου, από τον πιο έγκυρο φορέα παγκοσμίως. Επίσης αρκετές φορές ως το καλύτερο μπαρ της Ελλάδας, όπως και ως ένα από τα Top 10 στις κατηγορίες High Volume Cocktail Bar, Βest Spirits Sellection αλλά και Best Cocktail Menu στο φεστιβάλ Tales of the Cocktail της Νέας Ορλεάνης.

Info
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου, Ζάππειο Μέγαρο
Ώρες: 13.00- 20.00
http://www.athensrumfestival.com/
info@athensrumfestival.com