Για τις επόμενες 3 Κυριακές του Νοεμβρίου, η Μυρσίνη Λαμπράκη σε συνεργασία με το εστιατόριο «Pausa» δημιουργούν το 1ο Pop-up Grill event.

Κάθε Κυριακή μεσημέρι τα τραπέζια του Pausa θα μετατρέπονται σε πληθωρικό γευστικό μωσαϊκό με τα Αμερικάνικα smoker, τις κρητικές αντικριστιέρες και τις περιστρεφόμενες σούβλες να έχουν τον κύριο λόγο. Πιάτα όπως μπουτάκια κοτόπουλου με πικάντικη σάλτσα bloody mary, καπνιστό χοιρινό με επικάλυψη παστράμι με αρωματικό ελαιόλαδο από κόλιανδρο και θρούμπι, μοσχαράκι γάλακτος στη σούβλα με γιαπωνέζικη σάλτσα ponzu, παραδοσιακή καλαματιανή γουρουνοπούλα και ιταλική, γεμιστή πορκέτα ψημένη στη σούβλα, προβατίνα στα κάρβουνα με μυστική μαρινάδα, spare ribs από Black Angus slow cook, κεμπάπ από την Ούρφα, ωμοπλάτη μαύρου χοίρου σε άλμη από παλαιωμένο vinsanto Σαντορίνης, καπνιστή χοιρινή πανσέτα με καφέ espresso είναι μερικές από τις πολλές νοστιμιές που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους λάτρεις του κρέατος.

Σημειώνουμε επίσης ότι τα κρέατα επιλέχτηκαν σε συνεργασία με το φημισμένο κρεοτεχνείο Γεωργιάδης, από τις καλύτερες ράτσες Ελληνικών και ξένων μοσχαριών, προβάτων και χοιρινών.

info
Αγ. Κωνσταντίνου 46 & Ηφαίστου 3 Μαρούσι, τηλ: 210 6180533

Δείτε επίσης
Steak-I: Στην Αγ. Παρασκευή ξέρουν από καλό κρέας