Το γνωστό Yiamas gastro bar, στο ξενοδοχείο Elite City Resort, συνεχίζει να μας δίνει πολύ καλούς λόγους να επισκεφθούμε την Καλαμάτα. Τελευταίο στη λίστα οι σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές με γνωστούς guest σεφ που τρέχουν αυτή την περίοδο.

kontovas

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό αφιέρωμα γαστρονομίας με θέμα την Ελλάδα, που ξεκίνησε από τα τέλη Αυγούστου και θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με συνολικά 4 ξεχωριστές βραδιές, με 4 διαφορετικά υλικά και επίκεντρο τα υλικά της μεσσηνιακής γης, αλλά και 4 διαφορετικές προσεγγίσεις.

nourloglou

Την αρχή έκανε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου ο σεφ Άνταμ Κοντοβάς, που γνωρίσαμε στο εστιατόριο “Βασίλαινας’’ στον Πειραιά, με μια βραδιά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σειρά τώρα έχουν οι Γαστρονομικές Αναζητήσεις του Σεπτεμβρίου, με τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ του “Abovo” Μιχάλη Νουρλόγλου στις 5/9 και τον σεφ Αλέξανδρο Φουρούλη που επί χρόνια μας κερδίζει με τις μανιάτικες σπεσιαλιτέ του στο εστιατόριο “Μάνη Μάνη” στις 12/9.

Οι Γαστρονομικές Αναζητήσεις ολοκληρώνονται στις 19/9 με τους δύο σεφ του ξενοδοχείου, τους Στέλιο Μπαρμπέα και Γιάννη Δικαιουλάκο με ένα μενού έκπληξη γεμάτο μυρωδιές από Μεσσηνία.

yiamas

info
Γαστρονομικές Αναζητήσεις, Yiamas gastro bar, Elite City Resort, Ναυαρίνου 2, Καλαμάτα, τηλ. 27210 22434. Ώρα προσέλευσης: 21:30.