Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία μεταξύ της Ελένης Ψυχούλη και του Στέλιου Παρλιάρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής την ημέρα των ερωτευμένων.

Επηρεασμένος από τη μαγεία της όπερας και εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, ο αγαπημένος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος δημιούργησε αποκλειστικά για το Μέγαρο Μουσικής το Preludio, μια γλυκιά σύνθεση από διαφορετικά υλικά που εναλλάσσονται και προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Έμπνευση για το όνομα του γλυκού ήταν το “πρελούδιο”, δηλαδή ένα μικρό μουσικό κομμάτι που παίζεται ως εισαγωγή σε μια μεγάλη μουσική σύνθεση.

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, αν κάνετε ένα πέρασμα από το M Shop Café του Μεγάρου Μουσικής θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την επίσημη παρουσίασή του από τον ίδιο τον Στέλιο Παρλιάρο, αλλά και να το απολαύσετε πρώτοι παρέα με ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας με πιπεράτες νότες.

Θα ακολουθήσει μια γλυκιά κουβέντα του pastry chef με τη συνεργάτιδα του Olive Ελένη Ψυχούλη σχετικά με την προέλευση ονομασιών διάσημων γλυκισμάτων, όπως η «Πάβλοβα» και η τούρτα «Όπερα». Η συζήτηση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα αφού οι λάτρεις των γεύσεων που έχουν απορίες θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στους δύο δημοφιλείς ομιλητές της βραδιάς.

info
14 Φεβρουαρίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη1, τηλ.: 210 7282333, www.megaron.gr